Laden...

Info Dermaroller

Omdat klanten verzoeken om de roller met kortere naalden dan 0,5 mm heb ik om deze klanten tegemoet te komen ook deze rollers in het assortiment. 
 
Snel een gave, gladde huid zonder chirurgische ingreep of injecties.

Het geheim van Hollywood: Micro Needle Therapy. Je wilt een methode die écht wat voor je huid doet en die zorgt voor een zichtbare, voelbare en geweldige huidverbetering! Goed nieuws, want de PrettySkin-DermaRoller zorgt voor een daadwerkelijk natuurlijk verkregen huidverjonging, zónder drastische schoonheidsoperaties of injectibles. Laat je huid het werk doen van binnenuit. Gegarandeerde resultaten! Je huid straalt, dus jij straalt.


 

Hoe werkt de PrettySkin-DermaRoller
De prettySkin-DermaRoller Therapie is een Micro Needling Therapy behandeling. Ook wel Collageen Indulging System genoemd. Dit is een procedure die de huid aanzet om zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen-en elastinevezels. Dit resulteert dit in een gladdere, jongere en gezondere huid. Je zult verstelt staan van het resultaat. Met de PrettySkin-DermaRoller krijg je eindelijk de oplossing voor:

Rimpels • Littekens • Hyperpigmentatie • Striae • Acne • Doffe teint • Verslapte huid

Wat maakt de PrettySkin-DermaRoller zo bijzonder?

De PrettySkin-DermaRoller zorgt voor een Micro Needling Therapy dit betekent dat er  zonder druk, fijne microkanaaltjes en microwondjes wordt veroorzaakt zonder het stratum corneum (“opperhuid”) te beschadigen. Op deze manier wordt het natuurlijk herstel  van de huid op gang gebracht en maakt de huid collageen aan. Het zelfherstellende en regenererende vermogen van de huid wordt dus gestimuleerd.   Dankzij de uiterst nauwkeurige en minimaal invasieve techniek om gaatjes in de huid te maken, is er ook een veel grotere absorptie mogelijk van de creme's en serums.  Alle bestandsdelen van het product dat je gebruikt blijven dus niet op je huid liggen maar kunnen echt binnendringen in je huid om effectief te zijn. Nog niet eerder is er een product op de markt gekomen die het resultaat van een chemische peeling, laser of microdermabrasie behandeling evenaart of waar je zelfs nog betere resultaten mee kan worden bereikt én waarbij je thuis in je eigen omgeving mee aan de slag kunt. Daar waar met een chemische peeling, laser en microdermabrasie trauma aan de stratum corneum (“opperhuid”) wordt gebracht om enige resultaat te bereiken, blijft met de Micro Needling Therapy de opperhuid intact. Er is geen herstelperiode. Je hoeft niet een week binnen te blijven. Nee, niemand in je omgeving die iets merkt, behalve dat je er stralend uit ziet. De PrettySKin-Dermaroller is in vergelijking met andere behandelmethoden de voordeligste manier om op doeltreffende wijze regeneratie van de huid te bewerkstelligen. De PrettySkin-Dermaroller is een baanbrekend apparaat waarmee verbluffende resultaten worden behaald. Het wordt niet voor niets "het toverstokje van de huidverzorging” genoemd. 

 

 

De schoonheidsindustrie vraagt honderden euro’s voor behandelingen in de salon en wil je doen geloven dat je enkel een speciale roller voor thuisgebruik, de zogenaamde Home Roller, dient aan te schaffen met naalden tot max. 0,3 mm. Echter, naalden korter dan 0,5 mm doen helemaal niets voor je huid. Laat je niet verleiden om een zogenaamde Home Roller aan te schaffen. Dit is zonde van je tijd en geld. Je hebt een roller nodig van minimaal 0,5 mm. Waarom? De naalden moeten diep genoeg kunnen om in het epidermis van je huid te komen, dat is wat er voor zorgt dat er collageen wordt aangemaakt en je huid gladder en stralender van wordt.  Daarnaast dient de PrettySkin-Dermaroller vaker dan één keer in de 4-6 weken gebruikt te worden om resultaat te boeken.

 

Een behandeling van een paar honderd euro om de paar weken in een schoonheidssalon is dus zinloos. Weggegooid geld. Waarom de schoonheidsindustrie predikt dat de “professionele” naalden alleen in de salons gebruikt dienen te worden? Simpel ze verdienen er geld aan. Er zijn salons die de Roller in de salon voor je “bewaren” zodat je weer terug gaat naar de salon. Wees verstandig en trap er niet in. Geloof niet in de verhalen dat naalden vanaf 0,5 mm pijn zouden doen. Ik spreek uit ervaring: “Naalden groter dan 0,5 mm doen echt geen pijn”. Lees verder en laat je informeren. Bestel daarna de prettySkin-DermaRoller vanaf 0,5 mm en ga aan de slag om je huid te laten stralen. 
Je hoeft geen dure behandelingen meer te ondergaan die je ook nog eens elke maand moet herhalen om enige resultaat te bereiken. Nee, voor € 49,95 heb je de PrettySkin-DermaRoller in huis en kunt je aan de slag. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik en zorg voor de PrettySkin Dermaroller kun je deze 6 tot 12 maanden gebruiken.

 

Daphne Deckers en de Linda hebben de Dermaroller uitgeroepen tot het beautyproduct van 2011. Bekijk de website www.prettyskin-dermaroller.com voor meer informatie over de PrettySKin-Dermaroller.