Laden...

Info Dead Sea Premier

Dead Sea Premier
Dé natuurlijke cosmeticaproducten uit de Dode Zee

Je verwacht niet gauw dat iets met ‘dode’ in de naam, goede eigenschappen kan hebben. De Dode Zee heeft er, voor mensen, echter genoeg. Niet alleen kunnen we dankzij de hoge zoutgehalte in deze zee blijven drijven, maar ook hebben de mineralen uit de Dode Zee een positieve werking op onze huid. 

Het is niet alleen leuk om te blijven drijven in de Dode Zee, het is ook nog eens gezond. De Dode Zee zit namelijk vol met verschillende soorten mineralen, zoals magnesium-, natrium-, calcium- en kaliumchloride. Bij een duik in de Dode Zee, voelt je lichaam direct ontspannen aan. Deze hoge concentratie aan mineralen is ook erg goed voor de vochthuishouding van de huid, waardoor de huid gladder en gezonder wordt. Bovendien stimuleert het de celvernieuwing en celopbouw, zodat het voelt alsof je huid jaren jonger wordt. De Dode Zee heeft ook een positief effect op ernstige huidaandoeningen, zoals reuma en psoriasis. Het komt er eigenlijk op neer, dat bijna alle mineralen waar je lichaam zo naar snakt in de Dode Zee zijn te vinden. Niet voor niets wordt dit natuurlijke wereldwonder dan ook door vele mensen gezien en ervaren als grootste natuurlijke spa ter wereld.

Dead Sea Premier brengt de Dode Zee naar jou

De Dode Zee is zó rijk aan zouten en mineralen dat men er al duizenden
jaren verlichting zoekt voor problemen met huid, gewrichten of bloedsomloop, om het lichaam tot rust te laten komen of om de schoonheid te verhogen.
Nu is niet iedereen in staat om even naar de Dode Zee te gaan. Dat hoeft gelukkig ook niet, want Dead Sea Premier brengt de Dode Zee naar jou. Dead Sea Premier heeft de unieke voordelen van de Dode Zee gekoppeld aan de meest vooruitstrevende en gepatenteerde zuiveringsprocessen in de cosmeticabranche en brengt zo de Dode Zee bij jou thuis. De resultaten spreken voor zich

Gebruik de producten van Dead Sea Premier in combinatie met de PrettySKin-Dermaroller en je huid zal gaan stalen!