Laden...

Veel gestelde vragen

Hoeveel bedragen de verzendkosten
Gratis verzending van de Dermaroller in Nederland en Belgie. Voor de overige producten geldt gratis verzending bij besteding vanaf € 50,-. Bestelt u geen dermaroller en is het totaalbedrag minder dan € 50,-, dan worden er € 7,- aan verzendkosten in rekening gebracht.   
Hoe kan ik betalen?
Het makkelijkst en snelst is betaling via Multisafe/IDEAL. U wordt doorgestuurd naar een beveiligde pagina, waarbij u kunt kiezen voor IDEAL, bankoverschijving of betaling met uw creditcard. Wilt u liever betalen bij ontvangst van uw bestelling, dan kunt u onder rembours betalen en betaalt u aan de postbode. Hiervoor wordt wel 15 euro in rekening gebracht.

Hoe wordt het pakketje geleverd?

Zodra je jouw bestelling betaald hebt, wordt je pakketje afgeleverd bij PostNL. De bezorging zelf is geen onderdeel van onze service. PostNL bezorgt meer dan 95% van de brievenbuspost op de juiste dag en op het juiste adres. Mocht het presentje niet op de juiste dag bezorgd worden mail ons op info@prettyskin.nl en we zoeken we binnen 24 uur naar een passende oplossing.

Als ik vandaag bestel, wanneer wordt er dan bezorgd?
Vóór 16:00 uur besteld en betaald = dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen bezorgt PostNL in Nederland de volgende dag. 

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Ja, dat kan binnen 14 dagen na het moment van het ontvangen van de bestelling. Je annuleert een bestelling door dit per mail te melden (info@prettyskin.nl). Daarnaast stuur je het bestelde retour. Als PrettySkin de producten in goede staat ontvangt wordt het aankoopbedrag binnen 48 uur retourgestort op je rekeningnummer. Let wel op dat de verzendkosten voor het terugsturen voor je eigen rekening komen.