Laden...

Over Ons/Service

PrettySkin

KVK nummer: 24468970
BTW nummer: NL134874821B02
Bankrekening: 61.56.19.614
IBAN nummer: NL96ABNA0615619614
BIC: ABNANL2A
Plaats:

J.W Frisostraat 35B
3051 EJ Rotterdam

Telefoonnummer: +31(0)622685566
E-mail: info@prettyskin.nl

PrettySkin verkoop enkel producten die echt doen wat ze beloven. In de loop der jaren heb ik namelijk vele producten gebruikt, en heel veel geld uitgegeven aan producten die niet effectief waren. De producten waar ik wel enthousiast van werd gebruik ik inmiddels al heel wat jaren en deze bijzonder producten wil ik met jullie delen. Binnenkort zal ik een reis maken naar Marokko waar ik met bedrijven zal spreken over de cactus-olie. Ik ben enthousiast geworden over de gunstige werking van de cactus-olie en wil dit graag met jullie delen. Hou de site in de gaten! 

Mocht je vragen hebben bel me gerust op 06-22685566. Mocht ik niet meteen opnemen spreek dan je naam en telefoonnummer in en ik zal altijd dezelfde dag nog terug bellen. Ook kun je mij mailen info@prettyskin.nl

Ik neem je ook graag mee op mijn reis: naast een drukke baan in het bedrijfsleven en een aantal goedlopende webshops ben ik nu bezig met het ontwikkelen van mijn eigen cosmetica-lijn. Like mijn facebookpagina en ga mee op mijn reis waarin ik je mee zal nemen in het proces van het ontwikkelen van een eigen cosmeticalijn, maar ook een reis waarin dromen werkelijkheid worden. Dreams come true if you believe in yourself xxx.
Like mijn facebookpagina:www.facebook.com/www.prettyskin.nl en ga mee op mijn reis van ondernemen, beauty en passie!

Service

PrettySkin doet haar best, maar heel soms kan het toch gebeuren dat er iets misgaat of dat je om een andere reden niet tevreden bent. Laat ons dit weten, dan lossen we het probleem op. Een klacht kun je melden via info@prettyskin.nl. Vermeld je ordernummer voor een snelle afhandeling. Je krijgt altijd een bevestiging dat jouw klacht ons bereikt heeft en binnen 24 uur krijg je een inhoudelijke reactie op jouw klacht. Je kunt ons ook bellen op nummer 06-22685566. PrettySkin zorgt ervoor dat een probleem snel weer opgelost is.

Ook als je een goed idee hebt, waarmee we onze service nog beter kunnen maken, horen we het natuurlijk ook graag.

PrettySkin streeft naar uitsluitend tevreden klanten. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn, dan hebben we onze 'Niet tevreden geld terug garantie'. Your smile is essential!

Geschillencommissie
Zover zal PrettySkin het niet laten komen, maar ben je toch niet tevreden over onze oplossing, dan kun je je klacht ook voorleggen aan Stichting Webshop Keurmerk. Meer info hierover kun je vinden op www.keurmerk.info