Laden...

Info Argan Olie

Koop alleen de echte Argan Olie

Er zijn veel aanbieders van Argan Olie en helaas ondanks dat vele beweren dat ze 100% pure geconcentreerde Arganolie verkopen is niets minder waar. Ik heb lang gezocht naar Argan Olie en ook ik heb bij diverse web-winkels de olie gekocht. Wat bleek, de olie was vaak vermengd met olijfolie en zonnebloem olie. Waar herken je de echte Argan olie aan? Als je het flesje opent moet de olie ruiken naar noten. Eenmaal de geur geroken, dan besef je je direct "Ja dit is echte Argan Olie". Ik garandeer je dat mijn Argan Olie 100% geconcentreerde Argan Olie bevat. Ik haal de Argan olie direct van de Bron: bij de berber-vrouwen in Marokko die dagelijks bezig zijn met het persen van de Argan noot. Wanneer je mijn flesje opent zul je de noten direct ruiken. Dit garandeer ik! Mocht je het flesje openen en niet overtuigd zijn van de geur van de noten dan krijg je van mij direct je geld terug! Laat je dus niet verleiden door alle andere aanbieders maar koop de echte Argan Olie bij PrettySkin, want PrettySkin garandeert de echtheid van de Argan Olie door de "niet tevreden geld terug garantie". PrettySkin is overtuigd van de kwaliteit van de Argan Olie en wil graag dat u zonder enige twijfel de Argan Olie uitprobeert. 

Wat maakt de Argan olie zo bijzonder?

Arganolie wordt ook wel het "goud van Marokko" genoemd en door de Berbervrouwen wordt de Argan-boom de “Boom der Schoonheid” genoemd. Dit omdat de huid van de Berbervrouwen door het gebruik van de Argan Olie het verouderingsproces vertraagd en de huid van de Berbervrouwen laat stralen. 

De Arganolie is gezond en zeer goed voor de verzorging van huid, haar en nagels. Sinds de jaren 90 wordt er in het westen wetenschappelijke onderzoek gedaan om meer te weten te komen over de samenstelling en de unieke werking van deze olie.

Samenstelling Arganolie!

Arganolie bevat meer dan 80% enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren. En een zeer hoog percentage vitamine E. Ook is deze olie rijk aan anti-oxidanten. Uit verschillende onderzoek is gebleken dat anti-oxidanten ons beschermen tegen vrije radicalen. Arganolie bevat veel essentiële vetzuren zoals bijvoorbeeld linolzuur (36,8%). Essentiële vetzuren (Omega 3 en 6 vetzuren ) zijn vetzuren die het lichaam niet zelf produceert, maar die wel nodig zijn voor het lichaam om goed te kunnen functioneren. De componenten zijn veelzijdig en versterken elkaars werking vaak.

De unieke en evenwichtige samenstelling maakt dat Arganolie goed te gebruiken is voor huid, haar en nagels.

Arganolie herstel de natuurlijke vochtbalans!

Doordat Arganolie rijk is aan vitamine E, helpt het de natuurlijke vochtgehalte in de huid te balanceren. Ook zorgt Arganolie voor een evenwichtige talgproductie, waardoor de olie goed te gebruiken is voor de verzorging van alle huidtypen. Daarnaast biedt Arganolie een ideale ondersteuning tegen externe invloeden zoals luchtvervuiling, teveel zon, kou en rook. Het zijn de anti-oxidanten in deze olie die de huid tegen deze invloeden beschermt. Vitamine E wordt als een van de krachtigste biologische anti-oxidanten beschouwd en daar zit Arganolie vol mee!

Arganolie ondersteund bij huidproblemen

Arganolie wordt ook veel gebruikt tegen ontstekingen en bij huidaandoeningen. De ondersteunende werking van Arganolie bij huidproblemen zoals eczeem en psoriasis is onder andere te danken vitamine E en de essentiële vetzuren in deze olie. Arganolie gezichtsverzorging hydrateert de huid, zorgt voor een goede vochtbalans en voorkomt of vermindert roodheid en irritaties. De huid voelt zachter, elastischer aan en oogt vitaler.

Arganolie tegen huidveroudering

Arganolie heeft een bijzonder effect op het bindweefsel en de huid. Uit wetenschappelijke analyses is gebleken dat Arganolie de elasticiteit en hydratie van de huid kan verhogen. Het zorgt voor een snellere celvernieuwing van de huid. Dit komt o.a. doordat arganolie een bijzonder hoog gehalte heeft aan vitamine E, fytosterol en vetzuren. Vitamine E is een krachtig antioxidant dat als eigenschap heeft dat het de huid heelt en hersteld. Hiermee wordt ook huidveroudering vertraagd.

Arganolie voor het haar

Arganolie is ideaal voor de verzorging van haar. De vitamine E in Arganolie dringt in de schacht van het haar en zorgt hierdoor dat het haar gezonder en sterker wordt. Vitamine E. beschermt het haar tegen vrije radicale zoals bijvoorbeeld bij luchtvervuiling. Het haar ziet er ook glanzend uit. Arganolie is ook goed geschikt voor hoofdhuid massages en helpt de hoofdhuid in goede conditie te brengen zodat de haarwortel gezond haar kan produceren.